— Blog SEAKAYAKOVÉ ŠKOLY —
 

Jizera jako řeka učitelka kromě horního - divokého toku, který je vhodný na kajaky, nabízí i splutí na síčkách z Malé skály nebo z Turnova až na soutok s Labem. Celkem tedy víc jak 80 km neobvyklé divočiny.

Parádní start z HG Sportu v Tróji nebo ze Sedlce a cíl na soutoku s Labem u Mělníka. Dva dny na veliké řece se zdymadly. Opět nečekaná romantika nás překvapí ještě v Praze a pokračuje až do Mělníka. A čeká nás i romantika v podobě kempování a táboření. Na co se můžete těšit?

Tradiční akce pro seakajakáře, které se může účastnit úplný začátečník i ostřílený mořský vlk. Trénink, společné pádlování, diskuze, výměna zkušeností; tak to je seakayakové sympozium.

Eskymácký obrat je důležitý, ale pro začátečníky poměrně obtížný manévr, proto jeho nácviku věnujeme též pozornost. Trénuje se pohyb boky a především základní pravidlo, že hlava jde z vody jako poslední. Takže neztrácejte hlavu a lepší než výuková videa je praxe na vodě!

Tým Seakyakové školy bude u tohoto velikého svátku všech příznivců štíhlých lodí a lidí. Život je krátký, takže pádlování s přáteli není nikdy dost. Proto neváhejte a nasedněte do svých lodí, zaberte pádlem a dorazte na Seakayakové sympozium, které se letos koná v Praze pod záštitou HG sportu.

Nevěřte doktorovi, který vám při zákroku řekne: Teď to trochu štípne. Všichni víme, že to bude bolet jako ku***. Tak stejně nevěřte instruktorovi na seakayaku, který vám řekne: "Teď se trochu zhoupne". Přesně tohle se mohlo stát účastníkům seakayakového semináře na německé Rujáně. Nicméně všichni byli tak nadšení na pádlování a cvičení na vodě,...

Máme první přihlášené na SEA KAYAK Seminář, který letos proběhne na Rujáně. Připravujeme pro vás novinky jako jsou například Kubištovy hořické trubičky (energie do paží), ranní kávu VOLKAFE a možná i funkční šátky z Brna se seakajakovým motivem.

Co na srdci to na jazyku. To je naše heslo. Proto se s vámi rádi podělíme nejenom o naše zkušenosti, ale i o naše zážitky. Budeme rádi, když se k nám připojíte a budete s námi na stejné vlně.

Proč Pádlem / Srdcem? Ruce a pádlo vás sice pohání vpřed, ale to hlavní, co vás dostává kupředu je srdce. A když se to všechno spojí dohromady, jste na vodě a pádlujete. Protože jste poslechli vaše SRDCE!